Hoe werkt het?

Binnen Presentus voeren we diverse opdrachten uit voor zowel bedrijven als particulieren. Hierbij kun je denken aan het repareren en her-installeren van computers maar ook het repareren van elektronische apparaten. Ook zorgen we bij enkele opdrachtgevers periodiek voor het onderhoud van de binnen de organisatie aanwezige computers en het uitvoeren van systeemchecks zodat alles naar behoren blijft werken.
Wanneer je een opdracht voor ons hebt dan kun je vrijblijvend contact opnemen via  het telefoonnummer 06 – 52392627 of via email: info@st-surplus.nl

Voor meer informatie zijn wij uiteraard ook telefonisch te bereiken via het algemene nummer van Stichting Surplus (053 – 2068200).

Wat kost het?

Alleen om onze onkosten te dekken vragen wij van onze klanten een kleine vergoeding voor onze diensten. Na het aanmelden van de opdracht – via het aanmeldformulier of telefonisch – geven wij graag een indicatie van de kosten.

Indien voorradig bieden wij tevens tweedehands computers aan voor mensen met beperkte financiële mogelijkheden.  U kunt ons bellen voor beschikbaarheid:  06 – 52392627